Hengelverhuur

Als u opzoek bent naar een bedrijf dat hengels verhuurt op Terschelling, dan zit u bij vissen Terschelling goed. Vissen met de nieuwste hengels van Shimano en Mitchell garandeert weliswaar geen zeebaars, het vereenvoudigt het vangen van deze vis zeer zeker en het bevorderd bovendien het visplezier.

Wij zorgen ervoor dat u op pad gaat met goede hengels van het merk Shimano en of Mitchell, met deugdelijke molens vol gespoeld met nylon of dyneema.

Mitchell-Logo Shimano-Logo

Voor het vissen op het strand krijgt u een strandhengel mee, u kunt kiezen tussen een hengel van 3,50 m een van 4m of een hengel van 4,50 m. Verder krijgt u een paternoster mee met twee haken en afhankelijk van het weer een ankerloodje variërend in gewicht van 125 tot 225 gram. Natuurlijk krijgt u ook een hengelsteun mee.

Voor het vissen op de dam krijgt u een spinhengel mee, deze hebben wij van 2,70 m tot 3,10 m. Hiermee kunt u vissen met shads, twister en pluggen, maar wat ook een uiterst succesvolle manier is voor het vissen op zeebaars is het spinnen met een zager. Ook kunt u bij ons zeebaarsdobbers (incl lampje) huren, een hele spectaculaire manier om te vissen vanaf de dam, vooral in het donker.

Wilt u liever dropshotten, of verticalen in het duinmeertje of bij dodemanskisten, ook hiervoor heeft Vissen Terschelling enkele tophengels te huur. Altijd al eens willen proberen om te vissen met een volledig ingerichte bellyboot? Wij hebben 2 bellyboten inclusief hengelsteunen en fishfinders te huur. Vraag naar de mogelijkheden.

Over ons

Vissen Terschelling is een onderdeel van WadEvents en is voortgekomen uit de passie voor vissen van mede-eigenaar Roelof Duker. Hij wilde zijn passie voor het vissen op Zeebaars op Terschelling delen met anderen en zo is VissenTerschelling.nl ontstaan.

Volg ons ook via social media: Twitter | Facebook | Google+

Contactgegevens

Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling
Nederland

T: 0562 - 850 180
M: 06 - 430 185 62
E: info@vissenterschelling.nl

Laatste nieuws

Vissen met Hermus

Hermus proeft de Wadden: vissen op Terschelling

13 juli 2020 read more

Getijdentabel Terschelling 2017

Voor het vissen op Terschelling is het handig dat

29 mei 2017 read more