Voor het vissen op Terschelling is het handig dat je iets weet over het getij. Op de ‘groene’ strekdam, kan je bijvoorbeeld pas 2 uren na hoog water vissen en moet je echt weg zijn 2 uren voordat het weer hoogwater is. Ook op het strand is het handig om te weten of het hoog of laag water is. Wil je met een dobber vissen op de ‘rode’ strekdam, dit kan dan weer het beste met hoog water.

Wij hebben voor het hele jaar een overzicht gemaakt van het getij op Terschelling. Deze getijdentabel kun je downloaden als PDF bestand of sla deze pagina op als favoriet.

Download de getijdentabel Terschelling 2013

Deze voorspellingen gelden voor gemiddelde meteorologische omstandigheden en waterafvoer en zijn berekend door het Nederlandse Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Bron: livegetij.nl

De getijden tabel geldt voor West-Terschelling. Wilt u ergens anders op het eiland vissen, raadpleeg dan ook onderstaande afbeelding om het juiste getij bij de gewenste locatie op Terschelling te bekijken.

Getijdentabel Terschelling 2013

Deel deze informatie met andere vis of waterliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

Vissen Terschelling is een onderdeel van WadEvents en is voortgekomen uit de passie voor vissen van mede-eigenaar Roelof Duker. Hij wilde zijn passie voor het vissen op Zeebaars op Terschelling delen met anderen en zo is VissenTerschelling.nl ontstaan.

Volg ons ook via social media: Twitter | Facebook | Google+

Contactgegevens

Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling
Nederland

T: 0562 - 850 180
M: 06 - 430 185 62
E: info@vissenterschelling.nl

Laatste nieuws

Vissen met Hermus

Hermus proeft de Wadden: vissen op Terschelling

13 juli 2020 read more

Getijdentabel Terschelling 2017

Voor het vissen op Terschelling is het handig dat

29 mei 2017 read more